Post by aremrodesys on Feb 12, 2022 2:09:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מעולה! הגרפיקה יכולה לראות שיפור מסוים אבל בסך הכל משחק המשחק נהדר. זה בקושי מפגר ל.
הם עושים דברים כל הזמן שהופכים את המשחק ללא מאוזן לכסף, אופייני אבל אם אתה טוחן ומשחק חכם זה כיף ובעיקר בחינם.
שווה להשיג, גריסה של רובוטים מלאת אקשן (אפשרי זעם) שזה פשוט מדהים, יש לי רובוטי מלחמה לנצח עכשיו, זאת אומרת ברגע שזה יצא היה לי את זה כי זה היה משחק ששאב אותי אליו, אני אנסה עשה ביקורות בערוץ היוטיוב שלי @destroyer615 Gamez אבל אתה צריך להשאיר בתגובות של סרטון שאתה רוצה לראות. מקווה שהבנתם, שיהיה לכם אחה"צ או בוקר נהדרים. להתראות -המשחתת
לאמא קולאם כותבים פו באנגליט?! )למה כולם כותבים פה באנגלית)
War Robots PvP Multiplayer แอ็กชัน suxe
מדוע רשימת חברים לפי תעודת זהות אינה נתמכת? הייתי נותן לו דירוג גבוה יותר של לא על זה. תסדר את זה בבקשה
משחק יפה אבל כל דבר עולה הרבה כסף ולא מוצדק
הוצאתי כמעט 50$ על המשחק הזה ואני מפסיד בקרבות 9/10 כי תמיד יש מישהו עם רובוט שיכול להפיל אותי תוך שניות. למה אין לי נשקים שמאדים רובוטים אחרים תוך שניות?? אני לא מאמין כמה כסף השקעתי במשחק P2W רק כדי להפסיד בעקביות. אני לא ממליץ על המשחק הזה, זה הישג של כסף ולמפתחים לא אכפת בכלל מאיזון למשחקים. עריכה: זה עתה הוצא 600k בריאות טיטאן שלי על ידי בוט רגיל שלא יכולתי לכוון אליו תוך כ-3 שניות. FU
לא יותר ממשחק תשלום תמורת תשלום. אם אתה יכול לחסוך בערך $ 100 לחודש, אתה עשוי ליהנות. שווה לדלג כדי למצוא כל משחק אחר בשביל הכיף.
משחק טוב ומהנה מאוד *ושלם כדי לנצח במשחק
כיף מאוד
אחלה אפליקציה אני מאוד נהנה לשחק
כיף וכמעט בלתי אפשרי להגיע לשום מקום בלי לשלם על דברים. מפגר ומכניס אותי למשחקים לא הוגנים. תמיד אומר "אתה צריך לעדכן את המשחק שלך" למרות שכבר עשיתי זאת. הורד אותו רק אם יש לך כסף לבזבז.
אני אוהב לגו
כמות הרובוטים שהם משחררים שהשתלטו עליהם לחלוטין הופכת את המשחק הזה לכל כך לא הוגן. שלם שלם כדי לזכות. אתה מקבל את הבוט החדש שהם ישחררו עוד שבוע שיגבר לחלוטין על כל השאר. זה מחזור צמיג. והופך את המשחק לחד צדדי לחלוטין.
זה נחמד וזה מאביר את הזמן
אין טעם לשחק במשחק הזה. זה בסך הכל לשלם כדי לנצח. אם הצטרפת מוקדם ויש לך ציוד טוב, הם רק מעמידים אותך נגד אנשים שמשלמים אלפי דולרים. אין התאמה מבוססת מיומנויות. אין התאמה מבוססת רמת כוח. אל תטרח. עדכון: זהו רשמית משחק למכשירים ניידים שיש להם מסכי מגע שלא ירשמו את הקלט שלך אם אתה משתמש במסך מגע. אתה יכול לשחק את זה רק אם אתה מחבר עכבר ומקלדת.
בהצלחה בעבודה החדשה שלך ואני לא רוצה אותך
צוות התמיכה לא תומך (סוג של) וכמה פגמים בגלל זה יש 3 כוכבים 1 כרטיסי חיזוק הם זמן העולם לא במשחק. 2. Rng (סיכוי אקראי בעצם) "פותח תיבה של 100 מפתחות" מקבל סיבוב אחד של כסף (100k) 3. התאמה לא אחידה המערכת היא לפי דרגה אבל לא לפי רובוט או כלי נשק או מיומנות אתה יכול למצוא מבזבז כסף שמן כמו דרגה כסף 3 כמו mk3 ao quin.4. זהב די קשה לטחון בלי בוסטרים או הוצאות כסף כדי להשיג זהב אתה צריך להזיע כדי לקבל כמו 3 זהב.
המשחק טוב אבל זה קשה מדי להתקדם ויש כמו 6 מטבעות ותגמולים שונים וזה וזה כדי לנסות להרוויח כדי לעלות למעלה. כל השחקנים שיש להם כוח בריאות או נשק אינסופי שילמו כדי להגיע לפסגה כי הם שיחקו פחות משחקים ממני חחח
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arcade djab
זין של משחק
מלא לאגים אל תורידו אני משחק במשחק במשך 4 שנים והמשחק בעדכונים האחרונים הופך לבלתי ניתן לשחק בגלל השהיות אני לא יכול להגיד את זה בשום דרך אחרת אל תוריד את המשחק הזה
המשחק הזה יכול להיות מדהים! אם יש לך אלפים בכסף חד פעמי. אחרת, בהצלחה בתחרות בכל יכולת אמיתית.
כל הזמן הזה נכנס לי למשחקיםםםםםםםםם
🖕🖕🖕🖕🖕🖕 סתם צוחק זה אחלה משחק
זה פשוט לא כיף כשאתה מתחיל לשחק בו יותר. התשלום כדי לזכות בשחקנים נמצא בכל מקום. אתה יכול ללכת וזה יהיה אחד נגד אחד ואיזה בחור פשוט בא עם משהו שנראה כמו שנאי ואתה לא יכול לעשות כלום
משחק מדהים זה קצת יקר מכדי להיות תחרותי. לוקח יותר מדי זמן להרוויח את הדרך שלך גם כן. סוג של קרע. זה משחק טוב חוץ מזה מבחינת המחזה.
שיחקתי במשחק הזה במשך שנים והיו לי מספר חשבונות. זה משחק נהדר, רק שהשידוכים לא טובים כי אתה יכול להיות רמה 15 ואתה במשחק עם רמה 30. בסך הכל זה משחק מעולה
התקדמות טובה, שכר הוגן. R.N.G. קצת גס אבל לגבי הנורמה למשחקים האלה. הרבה פיתוח, קלאנים שימושיים ומהנים. בנוסף, משחק כבר 3 שנים, הרבה איזון ותיקוני באגים. המשחק משתפר מאוד.
זה מעצבן זה כל פעם נתקע שונא את זה
לא כל כך טוב
אם למשחק הזה לא היה הבדל כל כך גדול בין שחקנים משלמים לשחקן חינם זה היה הרבה יותר טוב. המחיר של דברים במשחק הוא מטורף. האנשים שיום אחד לשחק במשחק הזה בטח הוציאו אלפי דולרים במשחק. הוצאתי כנראה $100 כדי לקבל סיכוי טוב מול שחקנים אחרים. זה משחק מהנה והכל חוץ מזה שזה עולה הרבה כסף.
המשחק בסדר אני אוהב את זה אבל לא מספיק להסביר מה לעשות ואת המטרה. אני חושב שאתה צריך להיות מסוגל להצטרף לצוות מיד.
War Robots Multiplayer Battles Akčné vnq
משחק טוב מאוד אבל בכל פעם שאני פותח את האפליקציה אני קורס אני לא בטוח אם זה איזושהי בעיה באינטרנט או שזה סוג הטלפון שיש לי אבל בבקשה תקן את זה זה באג, 4 כוכבים כי בסך הכל משחק טוב.
War Robots Multiplayer Battles Toiminta tzj
משחק שצריך להוציא את העיניים וצריך לעדכן אותו בתדירות של פעמיים בחודש (שזה המון) וזה מעצבן שאי אפשר לשחק עד שמורידים את העדכון
משחק כבר כמעט 5 שנים. בעלות גבוהה יותר מהכדורים על ג'ירפה! ברור שזו התמכרות מהסוג הגרוע ביותר. WR הוא לא P2W - זה רק לשלם 2 משחק. שום סכום כסף, תרגול או ניסיון לא יגרום לך לנצח! זה מדאיג שזה משווק לילדים בני 10. האמת הקשה היא - ככל שמתקדמים בליגות משחק המשחק רק הולך ומחמיר ככל שמאגר השחקנים הולך ומצטמצם ויותר מהם בוגדים בדרכים ש-Pixonic לא יכולה לעשות דבר כדי למנוע באופן אקטיבי. זו טעות.
משחק מהנה טוב אבל היה מוכן לטווח ארוך אם אתה לא משלם לשחק
War Robots Multiplayer Battles ஆக்ஷன் oih
זה משחק ממש מגניב! הגרפיקה טובה, והרובוטים ממש כיף לשדרג ולהשתמש בהם. שרתים מרובי משתתפים טובים שבהם אתה יכול לבדוק את הרובוטים שלך.אני ממליץ על המשחק הזה!
זה גרסה חדשה כל פעם של אותו משחק זה מתחיל. להימאס
וואו
לא להתקדם בלי כסף. משחק בינוני!
ובכן זה מעניין, הגרפיקה בסדר כאשר לטלפון שלי יש אות מספיק טוב המשחק משחק טוב קצת יקר אבל זה עדיין משחק טוב בסך הכל אני לא הולך להגיד את זה למנצח הזהב אבל זה בסדר
אתה תרוסק אם לא תשלם, ולא תגיב כשתדווח על בעיה.
Pay2win
הם הורסים את זה אבל אם אתה יודע איך לשחק אז זה די כיף
המשחק הזה הוא המשחק הכי טוב בעולם אבל לפעמים הוא פשוט מוציא אותי מהמשחק שאני לא אוהב לפעמים אני מנסה להיכנס וזה פשוט לא נותן לי להיכנס ואני פשוט ולפעמים אני מפסיד בקרבות כי אני פשוט אין לי מספיק דברים אני לא טוב מדי בערב או לא רע אבל אני לא מצליח מאוד אני עושה רע מאוד כי אני פשוט ממשיך להפסיד לפעמים גם תקן את המשחק שלך יש אנשים שיש להם רובוט טוב ואני מפסיד להם כי יש להם סיכוי טוב יותר להשיג אחד טוב
המשחק עצמו טוב, הוא פשוט אבל עובד טוב. קל להבין תפריטים וטעינות. עם זאת, חייב להיות המשחק הכי אגרסיבי לרווחים שראיתי אי פעם. חצי מהכל זה חנות מזומנים כולל הרבה כלי נשק לטווח ארוך, הכל מתואם בזמן עם דילוגים בתשלום, יש מיליון פרסומות עם כמה דברים שדורשים ממך לצפות בכמה דברים, כל רמה מקבלת ספאם עם "הצעות", ויש סאב פרימיום ב- למעלה מזה. מגוחך לחלוטין אבל צריך לשלם עבור נותני החסות האלה של YT איכשהו
די נהרס עם כל העידכונים
כיף, אבל הלוואי שלא היה משתלם לנצח, או לפחות אפשרות להילחם רק מול אנשים שלא קנו מטבעות במשחק, לא נשקים ולא רובוטים לשידוכים הוגנים. והמשחק הזה צריך להיות ב-Nintendo Switch, PS4 ו-PS5 ללא תשלום כדי לזכות במיקרוטרנסאקציות, רק מיקרוטרנסאקציות קוסמטיות עם מערכת מעבר לקרב.
מישחק מהדהים
לא כל כך כיף אז מחקתי את זה.