Post by aremrodesys on Feb 12, 2022 2:42:49 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: kokkamängud ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: kokkamängud IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: kokkamängud 2022 version ▞▞▞
Ärge lisage mängudesse armastuslugusid, sest mängud on MÄNGUD
See on lil kleepuv, kuid siiani on see ok vajab lil tööd
Tundus hea mäng olevat. See külmus ja jooksis kokku, ma pidin selle desinstallima. Kui nad vead parandavad, oleks see hea mäng.
see on okei
Cooking My Story: еда игра Аркады opep
Mängu laadimine võtab igavesti aega 😕 see hangub. Palun sorteerige
Olen ostnud vahvlirestoranis kõik uuendused ja kaunistused, kuid see näitab 493/500, mis on nii absurdne. Enam pole midagi osta. Ma ei saa kuulsusepunkte. Lihtsalt parandage see probleem
Tundub, et see oleks lõbus mäng, kuid see külmub liiga palju, et seda tegelikult nautida! 😟
Laadimata jätmine ootas 3 minutit
Alguses tundus see tore ja ma tõesti nautisin seda mängu. Kuid nüüd näidatakse pidevalt, et mängige teist kööki, et teenida rohkem tähti, kuid ma ei leia kaarti. Kus see on?? Olen endiselt vahvlivoorus kinni. See on nüüd tüütu. Palun parandage see.
Minu mäng ei avane pärast viimast värskendust. Lõpetasin just leivakasti restorani ja mäng jooksis kokku. See näitab, et kui proovin seda avada, tekkis probleem. Palun parandage see kiiresti.
See mäng on väga ilmekas. Mulle meeldib see vägayyyyyyyyyy väga!😃😃
Kokanduspäeviku knock-off versioon! See mäng on sama, mis Cooking Diary. Cooking Diary on parem ja originaalne. Annan sellele ühe tärni, sest nad kopeerisid kõik päevikusse/päevikusse. Paigutus on sama, ratas, võimendid, pood ja põhiidee. Graafika on madala kvaliteediga ja esemete korjamine pole alguses lihtne. Selle kättesaamiseks peate eset puudutama õiges kohas. Kombosid siiani pole ja ma ei soovita mängu. Laadi alla: kokanduspäevik
આ નઝખઘજઘધ ન ઞડઝડઞ ન હ ટઢુઘી કકૉડ
Mängu ei laadita, ei saa isegi alla laadida.
Ma armastan mängu, kuid see on lihtne ja muudab selle raskemaks
Kui loll see oli enne parandamist, kui rumal see mäng praegu on, ma teenin, kuid ükski klient ei aktsepteeri seda loll mees
Mäng on hea.. Aga probleeme on... Nagu aeg on vähe ja teemantide saamine pole lihtne... Miks te raha tahate??? Teemandi ostmise eest!!! See on vastik... Kui ma tahan mängida, pean selle eest maksma!!?? See on tüütu...
Seda ei saa laadida
Pöörlev ratas on tüütu. Pärast võimendusi peatub see alati müntide juures. Kalliskivide või jackpoti või isegi võimenduste võitmine on võimatu. Samuti takistab iga tase teid pärast 60 taseme läbimist edetabelisse ronimast. Teil pole isegi minimänge, mis seda hõlmaksid. Kalliskivide võitmiseks ja versiooniuuenduseks pole lihtsalt mingit võimalust. Tõesti pettunud.
Mäng peatub pidevalt, avatari kohandamiseks, hüvastijätuks!!! Mäng ei avane praegugi!!! Mängutoe kaudu ei saa ühendust võtta, kui mäng ise ei avane!!!!👎👎👎👎😡😡😡😡
Talking Ginger Entertainment qyjl
See kukkus mulle otsa, nii juhuslikult ja ma avasin leivakasti restorani ja olin tasemel 20, siis järgmisel päeval see enam ei mänginud! Proovisin pärast seda 3 päeva ja muutusi ei toimunud. Nii et lugesin teisi kommentaare ja mõistsin, et see juhtus ka teiste inimestega! See mäng pole seda väärt. Annan sellele madala hinnangu, kuna teistel on sarnaseid probleeme olnud.
Teie leivakasti tasemel ripub see nii palju päevi, et see ei tööta. Nii et ma seisan silmitsi probleemiga taseme lõpetamisel... Nii et palun parandage see. Muu mäng on super
Tegelase nime ei saanud muuta
See meeldis alguses, kuid kulutas terve varanduse rubiinidele. Isegi siis, kui olen taseme lõpetamiseks rubiine kasutanud, jääb mulle siiski puudu, kui saadan 1 kliendi ja küsin 20 rubiini. Olen värskendanud kõike, mida saan, ja kasutanud erinevaid asju, kuid ei suuda ikka veel taset lõpetada ja olen ainult mõnes restoranis. Unistallitud, kuna see on täielik rebimine!
Tardub ja ajas mu telefoni sassi!#
Kus on gild option I peaaegu valmis teise restorani 😡?
Leivakastirestoranis on võimatu 23. taset läbida, aega napib, kliendid tulevad liiga aeglaselt!!!
Kõik on nii kallis, et soovin, et saaksite teenida rohkem teemante, münte ja dollareid. Ja võimsust on väga raske saada. Ka auhinnarattal on pehmelt öeldes ülekaalukad hüved.
Ei lae
Suurepärane mäng, kuid see hoiab kõike kinni
Laadisin mängu alla, kuid tühi ekraan, proovisin mitu korda, ikka tühi ekraan, mängin sülearvutiga
Lõbus, kuid vead ilmnevad pärast selle 1 taseme ületamist ja kui olete võitnud ja aeg on lõppenud, peate sellelt tasemelt väljumiseks lõpetama. See ei lõpe kunagi enne, kui te seda teete, isegi kui kell on 00:00 ja kliente pole järele jäänud. Desinstallimiseks pole vaja edasi liikuda
See oli halb kogemus... ma oleksin pidanud arvustusi kontrollima ja selle alla laadima... mängisin vahvlimaailma 60 tasemel, kuid avakuval polnud kaardivalikut, et saaksin minna mõnda teise restorani... nii et mäng ärritas mind...Ja ma desinstallisin selle... minu jaoks oli see tõesti väga halb mäng...
on hea mäng, sest Rose on armunud peakokk Alexisse, neist saab draama
Uues restoranis ei saa probleemi lahendada
Miks peab liiga palju aega võtma enne kui toit valmis saab..see on tõsiselt tüütu..ei tee mängu lõbusaks..Mul on kiusatus kustutada 🙄
Ei vasta, pole lõbus. Seda mängu ei saa mängida ja ei reageeri.
Jah tore mäng
Sellel mängul on palju probleeme. Ma kustutan praegu. Liiga masendav.
Mängu laadimine lülitub välja pärast esimest ekraani
Ma ei saa popkornipoes mängida... mäng jooksis kokku, desinstalliti ja installiti uuesti, kuid ei tööta