Post by imanfronpafa on Feb 20, 2022 10:34:50 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Link - Line Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Link - Line Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежену кількість ключів ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Link - Line Blast 2022 version ▞▞▞
Це дуже гарна гра Дуже цікава
До багатьох оголошень. Геш. Така весела гра. Його реклама після кожної гри і між ними..smh..
Відмінна гра! Немає очікування на поповнення життя, кілька коротких оголошень, які можна легко вимкнути та уникнути, необмежену кількість ігор, відсутність покупок у іграх. Весела, захоплююча гра без жодної з дратівливих функцій більшості безкоштовних ігор!
гра не працюватиме після етапу 5, а потім після перевстановлення вона взагалі не працює.. шкода, тому що мої онуки дуже любили і тепер не можуть грати
Примусова реклама після кожного рівня. Примусові огляди після кожні два пройдені рівні. У мене немає проблем з рекламою, але коли я змушений дивитися їх без жодного стимулу, крім переходу на наступний рівень, вони стають безглуздими. Ігри, які змушують рекламувати, нічого не варті.
Fruit Puzzle - Link Line Gündəlik fyd
Виглядає дивовижно і легко грати
337 рівень має певну проблему... рівень показує 3 птахів у клітці, яких потрібно збити, але з'являються лише 2, а 3-й не показаний... тож як очистити цей рівень... я, звичайно, хочу отримати відповідь, інакше погано видаліть гру.. будь ласка, rpli скоро
Забавна гра, але я не хочу бачити рекламу чи запрошення у фейсбук
Це нормально, це просто рівень за рівнем. Немає сюжетної лінії. Це могло б обійтися трохи більше, наприклад, будівля міста або сюжетна лінія.
Я злий, тому що на рівні 729 гра зависає від мене, і тепер я не можу пройти рівень, тому я збираюся видалити гру
Я багато граю в цю гру, поки не досяг 1226 рівня... Цей рівень несправний, я не можу звільнити останнього собаку... А також занадто багато реклами... Навіть якщо я граю в автономному режимі, все одно реклама з'являється регулярно після кожного рівня... Все одно я насолоджувався грою... Але я не можу пройти рівень 1226...
Ця гра дуже хороша, чудова та дивовижна. Мені так подобається ця гра, тому я ставлю п’ять зірок, я дуже люблю гру, так цікава гра
Fruit Puzzle - Link Line Gündəlik fyd
Немає більше рівнів, будь ласка, виправте, люблю цю гру і тепер боюся, що я не зможу грати
Добре грати маленьким дітям, але дорослим грати в неї нудно
Mobile Legends: Bang Bang कार्रवाई zth
Гра хороша, але занадто багато реклами робить її нудною після кожного етапу, навіть якщо ви отримуєте подарунок, вам також потрібно бачити рекламу, це не так, як гра королів, якщо жодна реклама чи менша реклама зробить гру цікавою
Я люблю цю гру. Я можу годинами грати! Я дійшов до кінця, де написано "СКОРО". Тому я видалив, а потім перевстановив уже втретє! Все одно насолоджуйтесь цією грою більше за інших!
Мені подобається, як ви граєте в гру, проводячи рядок через відповідні значки замість традиційного матчу 3.
Гарна гра. Тут багато взаємодій, схожих на цукерки
Один з моїх улюблених. Різноманітний, складний і досить легкий, щоб підтримувати мене.
Дав би повну оцінку для старішої версії, але оновлена версія дуже погана. низька якість зображення і не можна використовувати подарунок, якщо у вас немає підключення до Інтернету або Wi-Fi. Погано погано погано! Дуже розчаровує
Дуже звикає! Чудова гра! Ця гра вимагає трохи подумати! Це весело, але не просто! Чудово, що є гра, яка змушує думати, а не просто про насильство, кровопролиття та вбивства.
Ігруха ніштр, липнеш і думаєш:в чому секрет)))))
Люблю гру. НЕНАВИДИТЬ рекламу. Позбавтеся від реклами, з якої ви не можете вийти, щоб повернутися до гри!
Це чудові ігри, які я люблю, вони роблять мій день смішним, вау, я даю це на 100%
Класна гра👍
Ця гра хороша, але я терпіти не можу, коли реклама з’являється під час гри.. чи є у неї преміум-акк, щоб зупинити спливаючу рекламу? Тому що реклама мене дуже дратує і викликає незручності
дуже дратівлива гра...вона викликає у гравця гнів....немає правильних підказок для гри...я пропоную не завантажувати..bcoz.. Я грав у неї до 899 рівнів...навіть це одна зірка це також відходи для цього
Я люблю цю гру...😁так весела та складна...👌одна річ, яку можна зменшити рекламу.....😬. Редагувати: на рівні 760 є якийсь збій🙄 Я не можу грати в це, і він раптово зупинився😫.... також я не можу грати в попередні рівні 😡....Це нечесно....Я буду поставте лише дві зірки 😠після цього, будь ласка, виправте це...😇 Загалом графіка чудова🤩
Потрібна певна корекція. після проходження рівня це просто нудний процес
Гра фу 🧟
Дуже цікава гра. Пророную всім завантажувати !!!
Зовсім непогана гра
Мені подобається гра, але якщо мені доведеться перевстановлювати її знову, тому що вона не дозволить мені перейти рівень 380, просто забудьте її. Це останній шанс цієї гри. Тепер я не можу пройти більше 1200, це кінець лінії. Привіт, підкажіть, будь ласка, що робити?
Хорошенькая игрушка
Я досяг 125 рівнів... Але через це я не можу виграти гру... Гарний додаток, але переконайтеся, що рівні мають бути середніми... Тож я прощаюся з цією грою...
Будь ласка, оновіть цю гру та додайте якусь систему чи онлайн-систему. Вже 1200 рівень виконано🙂🙂
Дуже розслаблююча гра. Рівні не важко подолати.
Гра подобається, але дуже багато непотрібної реклами,після кожного пройденного рівня.
Ця гра - лише нудний час. Мені дуже нудно від цієї гри, тому що сьогодні я досяг 89-го рівня, але гра така ж проста, як і на початку, без жодних проблем. Огидна гра, і я збираюся видалити цю програму
Гра подобається, але всі рівні пройшли щонайменше 6 місяців тому, і більше не було додано. Оголошення хороші, тому що вони такі короткі...... чого ви очікуєте безкоштовно?! Поспішайте та додайте більше, бо мені вже набридло!
Поставив би грі 5, за винятком усієї довгої реклами після кожної гри.
Гра хороша, але проблема лише в тому, що ви не можете грати після 336, тому що 337 рівень винен, і розробник не намагається виправити помилку ... завдання для 3 птахів і лише 2 птахів у цій грі, будь ласка, розгляньте це та вирішіть цю проблему
Fruit Link - Line Blast 休閒 ari
це гарна і смішна гра
Гра хороша, але реклама божевільна. Часто це не дає мені закрити їх, і я чекаю годинами, перш ніж зможу грати. Жодна інша гра в мене не робить цього.
Це чудова гра, дуже її люблю. Я можу грати в цю гру цілу ніч
Додавання, яке з’являється після гри на кожному рівні, дуже дратує
супер
👌