Post by tisahycurho on Feb 24, 2022 2:42:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
من هیچ تنفری نسبت به این ندارم، اما، بیشترین دلیل آن تبلیغات پاپ آپ است! واقعا آزاردهنده است!! ثانیا: وقتی آن را روشن میکنم، آن را پخش میکنم، بعداً وقتی دوباره آن را روشن میکنم، یک صفحه سیاه کامل روی برنامه وجود دارد. به همین دلیل به این 3 ستاره دادم. { 2 دلیل، نیاز به 2 ستاره! } اگر در حال خواندن این مطلب هستید، لطفاً این مشکلات را برطرف کنید. و اگر حوصله دارید این شما را سرگرم خواهد کرد. به نظر من! و همچنین یک چیز دیگر، وقتی برنامه را نصب می کنم، خود را حذف می کند. خب این تمام چیزی است که باید بگویم، خداحافظ!
عاشق بازی هستید، فقط باید یک چیز را اصلاح کنید، اما اضافه می کند که همه چیز زیبا است، اما هر بار که یک بلوک را قرار می دهم یا حتی یک بلوک را می شکند، به معنای واقعی کلمه، هر بار فقط یک تبلیغ ظاهر می شود، اما من آن را فقط به این دلیل ستاره دار می کنم که، اما غیر از این، بازی بسیار زیبا است، فقط تبلیغات را اصلاح کنید و همه چیز درست می شود
ثوانفن افعفففففففففشفشففافاتفتاحوگگ، اتدنن "،) آن را 4 شماره 4 شماره 4 فانفا 🍓🍅😚❤😑🤩😘😏🍎🍒🍓🤩😏😶🍅😁
بازی را دوست دارم اما آخرین باری که آن را نصب کردم نمی توانم آن را با همه تبلیغات بازی کنم و غر می زنم که در واقع می توانم اوباش زیادی را در خانه من ایجاد کند ، من همچنان می میرم اما بازی خوبی است 😁😁👍👍
Stumble Guys: Multiplayer Royale Екшън ytk
من دوستاشتم آشپز خانه داشت 😞
من آن را خیلی دوست دارم، اما دلیل اینکه به آن 3 ستاره دادم و نه 5 ستاره، این است که من خزنده هستم! ببینید، اینجا، من دنیایی را خلق کردم که به دنبال روستایی برای زندگی در آن هستم، اما چیزی ندیدم جز زمین هایی که گدازه هایی در وسط هیچ جا منفجر شده بودند، و صلیب عیسی مسیح، آب در قلب، زمین های شناور، در حال سقوط. ماسه ها! این "کاوای" نیست اگر این خزنده است و صلیبی که وقتی آن را چرخاندم دیدم یک شمشیر است😥☠☠
گوگولی هست باحاله کلا دخترونس کریپر و زامبی ها باحال شدن و نازن👍🏻😅😊
من به این برنامه 1 دادم چون 1. به شما اجازه نمی دهد از اسب پیاده شوید. 2. چون وقتی سعی می کنید بجنگید، اضافه می شود و تا زمانی که افزودن تمام شود، شما مرده اید 3. راه برای اضافه کردن های زیادی وجود دارد. 4. بعد از آن یک افزودنی که هرگز نمیتوانید به بازی بازگردید، حتی اگر بازی رزومه 5 را فشار دهید. پس از مدتی، کل بازی شما را از کار میاندازد، بنابراین وقتی برنامه kawaii world 6 را فشار میدهید، حتی نمیتوانید وارد آن شوید. در دنیایی عجیب و غریب مانند صحنه ای از یک فیلم ترسناک، این بازی KAWAII نیست، بدترین است
KawaiiWorld Παιχνίδια arcade rgsu
من این بازی را دوست دارم اما برای بسیاری از تبلیغات و هیچ چیز شبیه کاردستی من نیست، مثل اینکه اول شخص گفت شیشه رنگی ندارد و واقعا خسته کننده است 😴 و دوست دارم ساختن آن زمان زیادی می برد و پرواز کردن آن دشوار است، لطفاً این را اصلاح کنید 😁😑
KawaiiWorld آرکید mgp
یک ستاره کم دادم چون وقتی سوار اسب شدم بیام پایین
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است، اما اگر آن را کمی طولانی تر بازی کنید، خسته کننده خواهد شد. و من از وقتی تبلیغاتی وجود دارد که بازی را قطع می کند متنفرم. با این حال، این یک بازی واقعا سرگرم کننده است که می توانید یک خانه انجام دهید، حیوانات داشته باشید، صنایع دستی و غیره. به علاوه، دقیقاً مانند Minecraft است اما واقعاً شایان ستایش است. این یک مود است، بنابراین حدس میزنم ساخت این بازی کمی طول کشیده است. من این بازی را برای افرادی که کاوایی هستند و افرادی که خسته هستند توصیه می کنم. من این بازی را خیلی دوست دارم! (اگر پرسیده اید) .
وقتی kawaii world را 1 ثانیه باز میکنم مانند یک kawaii دیگر باز نمیشود یا هر چیز دیگری کار نمیکند یا باز میشود. اینو درست کن!!
این بازی خوب است، اما من شکایت هایی دارم، اگر بتوانید چند نفره بازی کنید و خیلی صورتی است خوب است
خوب است اما می توانید کاری کنید که تبلیغات از بین بروند لطفاً..... خیلی آزاردهنده است و من با زامبی ها مبارزه می کنم بسیار دشوار است وقتی یک تبلیغ ظاهر می شود و روستاییان و خانه ها نیاز به کمی بهبود دارند... ممنون
این بازی اگر تبلیغات زیادی نداشته باشد خوب است و به شما اجازه میدهد روی چیزهای خود سریعتر کلیک کنید، اگر به دنبال یک Minecraft رایگان هستید واقعاً این را توصیه نمیکنم. من Craftsman را به جای آن یا برای نسخه ای تقریباً مانند سنگ بستر، BlockMan GO را توصیه می کنم. BlockMan GO اصلاً تبلیغات ندارد، اما Craftsman مقدار کمی تبلیغات دارد. ویرایش: تبلیغات بیشتر و بیشتری در صنعتکار دریافت میکنم، اما هنوز بازی کردن خوب است (هنوز آزاردهنده است)
بدک نبود
من ریدم تو این بازی یک ستاره هم زیادیشه
وسط بازی یهویی میبره از اول هر چیز ساختی از بین میره
این بازی واقعاً خوب و سرگرم کننده است من کل شهر را سوراخ کردم اما تبلیغات زیادی دارند من را آزار می دهد اما هنوز هم واقعاً سرگرم کننده است باید آن را امتحان کنید دقیقاً مانند Minecraft است اما کولرها متفاوت هستند
KawaiiWorld Spillehall xsij
این برای من یک دو ستاره است، بازی همانطور که گفته شد زیبا است اما دکمهها کوچک هستند و تا BRIM با افزودنیها پر شده است. اینا اینو درست کن
برای پیاده شدن از اسب اون چهار تا دکمه ای که برای راه رفتن هست وسطش یه دکمه هست وقتی سوار اسب میشی اگه اونو دوبار پشت هم بزنی از اسب پیاده میشه نیازی به تو آب رفتن نیست به نظر من بازی جالبی نیست 😕
وقتی بازی را بازی میکنم جالب بود، اما یک چیز را هرگز انتظار نداشتم وقتی پایین میکشم نه چپ و نه راست، مثل تمام مسیر پایین، فقط میافتم و گیج میشدم، اما بلوک متفاوت بود، خیلی شوکه بودم، منظورم بلوک است. بسیار متفاوت است بنابراین من واقعا آن را می خواهم زیرا رنگ آن بسیار زیبا است مانند یک پری دریایی من واقعاً آن را می خواهم و آرزو می کنم در بلوک ها اضافه کنم و همچنین واقعاً از افزودنی ها متنفرم پس لطفاً موارد اضافه شده را حذف کنید من واقعاً از آن متنفرم و همچنین به من ضربه می زند. من آنقدر عصبانی بودم که مجبور شدم خانه دیگری بسازم
این بازی عالیه من عاشقشم بنیتا من دخترم و از این بازی خوشم اومده من یه خونه در آسمان زمین کردم خیلی بزرگه و از پله میخوره به آسمان و لطفا چجوری چشم دختری که هستیم را باز کنیم ممنون میشم ❤️😜😘 😚
واقعا🤩🤩زامبی هاشم باهات عالی کاری ندارن عالی عالی فقط هیف شد که وقتی سوار اسب میشی یه دفعه بازی ایست میکنه و دیگه کاری ازت بر نمیاد برا همین یه ستاره کم کردم😔
خیلی دوست داشتنی است و حدس بزنید که من چه چیزی دارم 1 بازی جهانی kawaii امیدوارم بدون اضافه شده، اکنون به دلیل تاخیر کوچک 3 ستاره می دهم
سلام من این بازی را خیلی دوست دارم
من این بازی را خیلی دوست دارم، اما آیا می توانید کمی بیشتر از بازی را برطرف کنید، وقتی دکمه ای را فشار می دهم که باعث می شود بازی را شروع کنید، یک مشکل کوچک در بازی دارم، کار نمی کند پس لطفاً آن را برطرف کنید.
این بازی بد است اگر می خواهید Minecraft بازی کنید، فقط آن را دانلود کنید، خیلی بهتر است. اگر نمی خواهید پول خرج کنید یا تقسیم بندی شما با آن سازگار نیست متوجه می شوم. اما گرافیک کاملا وحشتناک است!!!!!!! چرا این همه چیز صورتی و رنگین کمانی؟ همچنین بسیار زیاد اضافه می کند. من این برنامه را توصیه نمی کنم، آن را به طور کامل پاره کردن است
نه چیزی که من در ذهن داشتم... فکر می کردم تقریباً همه چیزهایی که ماین کرافت دارد را خواهم داشت، اما بلوک های زیادی ندارد و عقب ماندگی یک مشکل است.
این بازی فوق العاده است و با کمی جزئیات بیشتر، شاید شما باید چیزهای دیگر، تخم های حیوانی، اوباش بیشتر و جستجوی چیزی را اضافه کنید، اما از این به بعد من آن را دوست دارم 💞
بنابراین من این بازی را خیلی دوست دارم... اما قبل از اینکه به نظرم جالب و خوب به نظر برسد آن را حذف نصب می کنم، اما 2021 آن را دوباره نصب می کنم و اکنون از این بازی متنفرم، زیرا اگر اضافه شود، ظاهر تغییر نمی کند، اما اگر به بازی برگردم، تغییر می کند. نمی توانم به عقب برگردم و صفحه نمایش من عقب مانده است من دوست ندارم این را نصب کنم! و آیا می توانید plzzzz را درست کنید بنابراین من می خواهم دوباره این را بازی کنم ...🙍🙅😟😣
نه خیالت راحت پول سهام فاطمه خانم که همش دنبال پول ۳هزار تومان بابای خدا بیامرزم
بهترین برنامه همیشه!! تنها مشکل اضافه کردن است، اما شما فقط میتوانید وایفای خود را خاموش کنید تا افزودنیها روی تلفن yiur حذف شوند.
سلام برای همین یک ستاره دادم چون هنوز بازی نکردم و تازه نصب کردم
خیلی بده😤😤😑😑 وقتی سوار اسب میشد: بزور میومد پایین. وقتی میزدم رو اون دکمه ی پرواز: ی بار کامل از بازی میپرید بیرون. وقتی میخواستم خونه بسازم: آجرا رو ده بار میزدم رو اون قسمتی که میخوام بزارمش بعد که میومد اونجا وای میستاد میگفت آجرات تموم شده. و کلاً بازی مزخرفی.
خیلی قشنگ بازی عالیه من قبلا این بازی رو داشتم پاکش کردم ولی الان دانلود کردم😍😍😍دست سازندش درد نکنه 💜💙🖤😘
نمیاره ی ستاره هم زیادشه
بله بازی خوبی است اما اگر این را حذف کنم و این بازی را دانلود کنم در واقع دنیای من است که مانند Minecraft واقعی حذف نمی شود و مشکل هر 5-10 دقیقه تاخیر است؟ (من فکر می کنم)
من واقعاً به این دلیل است که چیزهای صورتی آن بسیار خوب است که بسیار مفید است روستاها و روستاها به رنگ صورتی هستند، بیابان پوستی و صورتی است.
~خیلی برای من جالب نبود خوب بود ولی من خیلی خوشم نیومد به هر حال نظر همه یک جور ~نیست~می نصب کنید شاید دوست داشتید
این بازی تبلیغات زیادی دارد و به علاوه نامی که میخواهم آن را تغییر دهم، اما در کل این یک بازی عالی است، اگرچه هر بار که تبلیغی در بازی من ظاهر میشود یا متوقف میشود، احساس خیلی خوشایندی نیست که مجبور شوم وسط ساختمانم را متوقف کنم. میتونم درستش کنم که عالیه ممنون👍😁
عالی فقط خونه ساخت سخته😬
من خیلی این بازی شو دوست دارم اما وسایلی که کمه وسایل رو داره که ماین کرافت اصلی نداره و وسایل رو نداره که ماین کرافت اصلی داره خلاصه من دو ستاره کم میدم.
KawaiiWorld Аркади xlva