Post by vermingchintlemtu on Mar 14, 2022 23:54:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Skirtingai nuo kai kurių žaidimų, kurie sugrąžina jus į kampą ir išdrįsta išeiti, šį žaidimą lengva žaisti, todėl jis linksmas ir atpalaiduoja.
Visai neblogas.
Smagus žaidimas,patiko
Labai lengvas ir gaivus žaidimas
Šis žaidimas yra labai geras, bet suteikia daug priedų, todėl galite nusipirkti šią programą
Žaidimui reikia daug pramogų. Matau, kad šiame žaidime. Daug smagu ir lengva žaisti
Gražūs, bet per daug skelbimų, sustabdykite skelbimus
Man nepatinka pasikartojantys skelbimai, kuriuose pasakojama, kaip galiu uždirbti tūkstantį dolerių per dieną
Candy Legend 休閒 sqiu
Nuotykių! Įdomu, kur einu, žaisdamas matau tik didesnį skaičių! kur paskatos.
Gaila, kad jis sugenda kiekvieną kartą, kai viršutiniame kairiajame žaidimo kampe pasirodo kruvinas „Google“ skelbimas. Tas pats ir su visomis kitomis šios įmonės programėlėmis/žaidimais.
Sunku jus įvertinti žvaigždutėmis, jūsų prašymas buvo greitas. Žaidžiau keletą žaidimų ir kol kas tai buvo smagu. 👍
Maniau, kad tai dekoravimo žaidimas, bet nesu tikras... Nuo kokio lygio pradedamas dekoravimas???
geras žaidimas, bet kodėl jis sustojo ir sako, kad netrukus. Kaip greitai?
negaliu pereiti 3 lygio
Nesamone
Per daug priedų... Labai erzina...
Man patinka žaidimas, jame yra puikūs baldai ir man patinka, kad naujų daiktų gavimas neužtrunka. Vienintelis mano nuoskaudas yra tai, kaip erzina, kad po kiekvieno žaidimo yra reklama.
Geras zaidimas,tik po kiekvieno kambario reklamos!!!!! Taip tai fainas zadimas. Siulyciau!!😉
tai įdomus žaidimas, kurį pradėjau ir aš taip pripratau prie jo, kad spoksojau į mūsų ekraną, o po trijų mūsiškių pasiekiau 37 lygį. Tai greita ir FUN IT tampa paprasta. ŽAIDIMAI, mėgaukitės šiek tiek laiko žaisdami FUN žaidimą hdfhbrdbfjbrjf smagiai žaiskite žaidimą, broliai
Decked Builder Kartu oop
Tai pakankamai mielas žaidimas, kad galėčiau žaisti toliau. Šriftas nelabai aiškus. Bet man patinka mažas žaidimas, kurį jis žaidžia gana lengvai, o tai yra geras dalykas.
Daug skelbimų, daug skelbimų. Nekenčiu skelbimų, daugelis jų yra supainioti. Man nepatinka šis žaidimas, o trečiosios reklamos yra netikros. O, ar tai MM kopija? šis žaidimas yra neįmanomas ir beprotiškas... tai tiesiog atrodo kitaip, bet kitokio dizaino, ir tai yra tik painus žaidimas...
Man patinka šis žaidimas, bet pakilęs aukščiau tikėjausi, kad jis taps sudėtingesnis. Dabar darosi nuobodu
Tai neužfiksuoja mano pažangos. Aš visada turiu pradėti nuo pradžių
Daugeliui skelbimų
Tai puikus žaidimas, tačiau yra daug skelbimų ir norint pasiekti vieną žingsnį, reikia pereiti daug lygių
Paprasta ir miela..
Linksmas ir labai intensyvus. Žaidžiu šį žaidimą, kad pašalinčiau stresą. Šis impulsyvus ir intensyvus žaidimas padarys tai ir dar daugiau jums ir visiems, kurie žaidžia. Man tai patinka. AČIŪ kūrėjui, kuris sukūrė šį žaidimą. DIDŽIUS DU NYKYČIAI Į viršų. Nuo Jozie...
geras ir lengvas žaidimas
Labai geras zaidimas.Itraukiantis.
Candy Legend 休閒 sqiu
Geras laikas, bet grafika labai paprasta ir žaidimas per lengvas... manau, kad jis skirtas mažiems vaikams...
Reklamos sugadina šį žaidimą
Šaunus žaidimas
Tai tiesiog sumažinamas žaidimas .. Man nepatiko šis žaidimas ... 1630 yra paskutinis lygis, jo žaidimas vaikams ... per vieną savaitę galite užbaigti visą lygį, o po to jis tiesiog užima mobiliąją saugyklą, o skelbimai yra kartojo nuolat...Nekenčiau šio žaidimo😠
Viso puslapio skelbimas po kiekvieno lygio po 5 lygio.
Daug reklamų nėra gerai
Candy Legend 休閒 sqiu
Smagus ir linksmas žaidimas tikrai patiko
Labai paprastas žaidimas
Per daug reklamos sugadina žaidimo tempą. Reklama pasirodo tarp jų, labai erzina.
Vienintelė priežastis, dėl kurios nekenčiau žaidimo, buvo skelbimai! Nuolat!!
Kylant lygiui turėtų būti sunku žaisti kaip iššūkį, bet normalu žaisti gerą laiką
Nuostabus žaidimas. Naktį mane palaiko. Žaisti ir žaisti. Dėkoju
Candy Legend 休閒 sqiu
Šį žaidimą vertinčiau 5, bet jis turi būti sudėtingesnis
Tai buvo labai paprasta, tik dvylika lygių pirmą dieną baigiate
Puikus žaidimas, labai sudėtingas
Šis žaidimas yra labai gražus, bet šis žaidimas yra labai lengvas.
Malonu kilti aukštyn be didelių trukdžių. Linksmas žaidimas.
Puikus žaidimas, per daug skelbimų jį sugadina
Labai geras žaidimas!.Žaidimas darosi vis sunkesnis!,Bet gerai...Per daug skelbimų..ačiū...Kodėl taip sunku!!!...Atrodo, kaskart žaisdami darosi vis sunkiau žaidimas...