Post by cecisewhirra on Mar 15, 2022 19:03:00 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lop Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lop Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack hra (zvýšenie zlata) ▞▞▞
▞▞▞ Lop Bakery 2022 version ▞▞▞
Dostal som sa k prvému upgradu. Ako dlho to trvá ďalšiemu? Začína to byť nudné a začalo to byť zábavné. Odinštalovanie
Varenie trvá príliš dlho!!
Dôvod, prečo dávam 3 hviezdičky, sa batéria telefónu vybila, keď som sa vrátil do hry, musel začať od začiatku. Ukončili ste peknú hru, ale odinštalovali ste ju
Kedy to budeš aktualizovať „Už čoskoro“ je navždy... Už ma nebaví čakať... Si na hovno... Smeti!!
neznášam to! 😡 nejde mi načítať neviem ako hrať ani návod môže sa hra ešte zhoršiť?
Čakám na ďalší upgrade. Čože je to už príliš nudné.
Vylepšený stroj na cukrovinky – 2 cukríky každé 2 hodiny, ale všimnite si, že 2 hodiny sa nepočítajú do obdobia offline. Nespravodlivé. Trhový tovar sa tiež aktualizuje každé 4 hodiny, čo je príliš dlho. Neužívanie si hry.
To je naozaj dobré, ale moje prsty sa ľahko unavia pri sadení mrkvy jednotlivo. Prial by som si, aby ste mohli pridať nejaké možnosti jednoduchým kliknutím na požadovanú mrkvu a potom ju môžete zasadiť do viacerých pôd.
Celkovo je to roztomilé a rozkošné, tiež to nie je nudné, pretože počas zberu alebo pečenia môžete robiť, čo chcete. O cukríkoch si želám, aby ste si mohli pozrieť reklamy na cukríky, pretože 1 cukrík je na 2 hodiny málo, PLZ PRIDAJTE TÚTO MOŽNOSŤ
Odstraňujem tento účet Všetko som urobil za 3 dni Neexistujú žiadne aktualizácie neviem o ničom táto hra je nanič a je nudná
Prečo táto hra stále núti hráča používať cukríky na turoriále? Každá hra dáva iba 1 šancu použiť drahokamy alebo cukríky v tejto hre. Mali by ste dať hráčovi na výber, aby cukrík nepoužil. Pri prvom hraní to premárnim
Hra sa mi páčila, je milá, grafika je pekná a je oddychová. Podľa mojich skúseností je však aktualizácia obchodu drahá a hrám ju už mesiac. Je pekné to hrať, ale je tu veľa vecí, ktoré nesplnili moje očakávania.
Hra je zábavná, ale bohužiaľ nie je dokončená. Vývojári ju musia čoskoro aktualizovať
Zatiaľ 4 hviezdičky. Mám veľa času na výrobu plodín, pretože to musíte robiť jednu po druhej, preto je to také ťažké. Čakám na upgrade hry.
Hra bola dobrá, je ľahké získať peniaze na upgradovanie potravín, ale jediná nepríjemná vec je spôsob, akým farmárujete, musíte si vybrať jednu po druhej a zalievať mrkvu jednu po druhej. Dúfam, že ste na farmu umiestnili automatický zavlažovací systém.
Úžasný
Je to pekné a roztomilé, ale aktualizujte si to... Potom si uľahčite pestovanie viacerých rovnakých mrkiev a jednoduchší spôsob, ako zdvojnásobiť úrodu A nenechajte veci, ktoré si kúpime, len tak zmiznúť, keď to upgradujete na ďalšiu úroveň... A prosím aktualizovať to.....
Milujem hru. Je to zábavné, je to roztomilé, je ľahké uspieť. Bohužiaľ dve veci, ktoré sa mi nepáčia, sú nútený tutoriál. Najradšej by som svoje cukríky neminul ďakujem. Po druhé, keď som dostal vylepšenú pekáreň a môj štvrtý riad na pečenie, celá hra sa resetovala. Stratil som všetok svoj pokrok. Veľmi znepokojujúce
Mohol by som dať tejto hre 5/5, ale to je len jeden problém. Minuli ste príliš veľa peňazí na túto hru, napríklad Kedykoľvek zasadíte, musíte si kúpiť semeno. A na sladkosti máte 2 hodiny na zozbieranie jedného z nich. Prosím aktualizujte túto hru ďakujem
je to milá a zábavná hra, ale už som všetko hral.....
Prosím Aktualizuj
je to roztomilá hra a vlastne celkom zábavná, ale trh by mal mať možnosť upgradu na miesto, kde sa bude predávať viac položiek. Neznášam kupovať tie isté veci znova a znova! Farmárčenie je také únavné a farma nie je pri svojom maximálnom priestore príliš veľká! Tiež po 4 dňoch hrania nie je čo robiť, žiadna aktualizácia žiadna výzva, akonáhle si kúpite všetky dekorácie, je to len varenie a získavanie peňazí, ktoré ani nepoužijete. Nemá zmysel to hrať, keď nie je čo robiť
Som dosť sklamaný. Za približne 2 dni som urobil dosť veľký pokrok, ale teraz som späť na začiatku, aj keď hra nebola preinštalovaná alebo podobne. Zdá sa, že sa nič neušetrilo, a to je dosť frustrujúce, keďže som si kúpil niekoľko vylepšení. Dávam tomu len ďalšiu šancu, pretože sa mi páči hrateľnosť.
Páči sa mi to, ale dúfam, že neexistuje žiadny limit na jedlo, ktoré je potrebné podávať, pretože prebytok na donáške sa zbytočne míňa. Navrhujem pridať funkciu, pomocou ktorej môžeme upgradovať náčinie, aby sa doba varenia zrýchlila. Dúfam tiež, že existuje viac možností nábytku, kde si môžeme vybrať, kam veci umiestniť, a nie hra, ktorá za nás rozhoduje.
Moja jedna hviezda
Hodnotím to na 4/5. Môj problém je, že dúfam, že mi vrátia peniaze, keď dám mrkvu ako nehodu a peniaze nezískajú späť a dúfam, že si dokážeme prispôsobiť nábytok a mať miesta ako v skutočnej reštaurácii.
Na trhu sú vždy rovnaké ingrediencie, a to aj vo variante osiva na farme. Takmer nič také nedokážem vyrobiť.
Milujem hru len 1 sťažnosť a to je, že som mal dostať 50 cukríkov pre Baoboa alebo akokoľvek napíšete jeho meno a dostal som len 10 toto nie je prvý raz, čo sa stalo, ale jednoducho to nie je správne
Táto hra je veľmi zábavná, ale potrebujem ďalšiu úroveň a chcem kúpiť všetky ingrediencie bez čakania a chcem upiecť 2 alebo 3 koláče naraz, nie jeden po druhom
Je to pekné, ale nepáči sa mi, prečo pestujete mrkvy🐺🐾😥👎👌
Aktualizujte hru prosím. Potom vám dám 5 hviezdičiek. Keď to budete hrať týždne a mesiace, začne to byť nudné a nudné. Už nemá čo robiť.
Hra je na prvý pohľad naozaj roztomilá a zábavná. Dúfam, že zahrniete nejaké úrovne alebo úlohy, ktoré treba splniť, aby bolo hranie pútavejšie.
Posledná aktualizácia vo februári 2020, takže predpokladám, že je mŕtva? Naozaj sa mi to páči, ale trochu ma nahnevalo, že keď som vyrovnal svoju pekáreň, stratil som roztomilý plot, ktorý som si kúpil, pult a skrinky a dostal som nové steny a stoly a pult, ktorý sa mi osobne nepáčil. Pokiaľ môžem povedať, neexistuje spôsob, ako získať späť to, čo som si kúpil, som prilepený na škaredých stenách. Mala by byť možnosť ponechať si to, čo si kúpite.
Je to dobrá hra, ale vyzerá ako MŔTVA. Napríklad táto hra bola naposledy aktualizovaná minulý rok a hru som už "dokončil". Mám 700 000 mincí, ale už som kúpil všetok nábytok. Nehovorím, že je to zlá hra ale vyzerá to ako MŕTVO. Má potenciál, ak ho aktualizujete, viete?
Obmedzené.
Milá, no nekompletná hra. Rozhodne potrebuje aktualizáciu, pretože sa dostanete do bodu, kde už nemôžete pokročiť ďalej. Chcel by som tiež vidieť vylepšenia v poľnohospodárskej mechanike, ako napríklad možnosť pestovať a zbierať viacero plodín naraz namiesto toho, aby bolo možné robiť len jednu po druhej. Je to príliš časovo náročné a únavné. Táto hra má potenciál, ale nie je taká skvelá.
Táto hra je celkom zábavná. Mám pocit, že to má dobré tempo. Jediné, na čo sa chcem sťažovať, je systém výsadby. Prial by som si, aby existoval spôsob, ako zasadiť a zdvojnásobiť celé sekcie namiesto robenia každého štvorca samostatne. Robiť celú farmu jeden po druhom je únavné. Dúfam, že to dostane aktualizáciu, ktorá to opraví. Naozaj chcem, aby to hralo ďalej.
Nie príliš zlé
Beyblade Burst Rivals ধাঁধা vxpc
Lop Bakery Fritidsspill pcdj
Páči sa mi to, pravda, ALE prečo musíme najskôr minúť 23 cukríkov
Je to roztomilé a rozkošné, ale keď to hráte znova a znova, začína to byť nudné. Prosím, urobte pre nás niečo nové na hranie. Ďakujem!
"dostupné v ďalšej fáze" v ktorej fáze? Že po upgrade s 200 000, zatiaľ čo predajom získate iba 50?
Je to veľmi roztomilé a beží super plynulo, ale jediná vec je, že v ňom nie je veľa obsahu, ktorý by vás v ňom udržal dlho.
Vyzerá to roztomilo a zábavne, ale za menej ako deň, potom je táto hra trochu nudná, všetko, čo môžete robiť, je len farmárčiť a otvoriť obchod, získať peniaze a ozdobiť obmedzené veci a hotovo
láska
Pokrok je príliš pomalý a pri vysádzaní mrkvy je veľmi otravné musieť po každej jednej mrkve aspoň dvakrát poklepať, aby ste ju zasadili. Umenie je roztomilé, ale hrateľnosť je únavná a nudná
Lop Bakery Jocuri obișnuite qblk
Páči sa mi to, ale dúfam, že výsadba mrkvy bude jednoduchšia, ako keby ste semienko šúchali po zemi bez toho, aby ste museli toľko času na semienko a zem lepiť. aj zalievanie.Musím semienko klepnúť zakaždým, keď ho chcem zasadiť na štvorcovú pôdu😌
Lop Bakery Casual tkhq
Prečo sa automaticky reštartuje hra? Je to nepríjemné